Satasote vierailee perjantaina Porissa

with Ei kommentteja

Sataote nähdään kiertueella Porissa perjantaina 18. marraskuuta. Tilaisuudessa keskustellaan tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluista, etenkin porilaisten odotuksista, toiveista ja kehitysideoista.

Esillä olevat teemat liittyvät asiakaslähtöisyyteen, terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, lapsi- ja perhepalveluihin, ikäihmisten kotihoitoon, omaishoitoon sekä osatyökykyisten työllistymiseen. Keskustelun lisäksi näytteilleasettajien pisteillä voi osallistua aktiviteetteihin ja tehdä omaa hyvinvointia mittaavia testejä.

Muutosjohtaja Terttu Nordmanin mukaan pääroolissa tilaisuudessa on kuntalaisten kohtaaminen ja avoin keskustelu.

– Haluamme asukkaat ja muut sidosryhmät aidosti mukaan kehitystyöhön. Tämä ei koske ainoastaan valmisteluvaihetta, vaan myös uutta organisaatiota, jossa osallisuus huomioidaan monitasoisesti niin organisaatiokulttuurissa ja käytännöissä kuin rakenteissa ja strategiatasollakin.

Porin tilaisuus pidetään Kauppakeskus Puuvillassa (Siltapuistokatu 14, Pori) kello 14.30 alkaen. Mukana tilaisuutta järjestämässä on Porin kaupunki sekä paikallisia yhdistyksiä ja muita toimijoita.

Kaupunki tarjoaa kävijöille kahvit, ja jaossa on ilmapalloja. Satasoten pisteiltä mukaansa voi poimia silmälasien ja näyttöjen puhdistukseen tarkoitettuja mikrokuituliinoja.

Kello 10 Puuvillassa aloittava Enemmän elämää – diabetesta ennaltaehkäisten -tapahtuma jatkaa rinnatusten kuntakierroksen kanssa kello 17 asti.

Satasoten muutos- ja valmisteluorganisaatio käy syksyn aikana läpi kaikki Satakunnan kunnat ja kaupungit. Tämän viikon jälkeen jäljellä ovat Honkajoki (22.11.), Rauma (24.11.), Merikarvia (25.11.) ja Säkylä (29.11.), Eurajoki/Luvia (1.12.), Nakkila (8.12.), Harjavalta (13.12) ja Kokemäki (14.12.).