Satasote palkkaa lakimiehen ja viestintäsihteerin valmistelua vahvistamaan

with Ei kommentteja

Satasotelle haetaan lakimiestä ja viestintäsihteeriä. Tehtävät ovat vakituisia ja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lakimiehen tehtävänä on osallistua sopimusten hallintaan ja laatimiseen ja sote-valmistelun juridisten kysymysten selvittämiseen. Viestintäsihteeri taas varmistaa valmistelun arjen sujumista ja huolehtii henkilöstön, satakuntalaisten ja valmistelijoiden informoinnista.

 

Molempien tehtävien hakuilmoitukset on julkaistu Satasoten verkkosivuilla. Varsinainen hakemus jätetään kuitenkin Kuntarekry.fi-palvelussa. Haut ovat auki 8. joulukuuta asti.

 

Satasoten muutosorganisaation kuuluvat tällä hetkellä muutosjohtaja Terttu Nordman ja hanketoiminnan päällikkö Mari Niemi sekä muutosagentit Pirjo Rehula ja Mirja Antila. Rahoitus agentteihin tulee pääministeri Juha Sipilän hallituksen kärkihankkeista.

 

Kaikki neljä ovat aloittaneet virallisesti työnsä Satasotessa loka-marraskuussa. Antilaa lukuun ottamatta he ovat kuitenkin olleet mukana valmisteluryhmissä alusta asti.

 

Uusista rekrytoinneista huolimatta Satasoten valmistelu toteutetaan pääosin edelleen työryhmätyöskentelyn kautta. Valmistelua johtaa ohjausryhmä, jonka alle on asetettu johtoryhmä, palvelurakennetyöryhmä ja 18 valmistelevaa työryhmää.

 

Valmistelun alustana toimi Porin kaupunki, joka on myös uusien palkattavien henkilöiden työnantaja valmistelun ajan.

 

Satasoten päämääränä on maakunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen järjestäjän sekä sote-palvelutuottajan perustaminen Satakuntaan viimeistään 1.1.2019 alkaen. Se sulauttaa 18 kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon yhteen ja tuottaa palvelut 223 000 asukkaalle. Työntekijöiksi Satasoteen siirtyy noin 10 000 ammattilaista. Toiminnan alkaessa budjetti on noin miljardi euroa.

 

Hakuilmoitukset:

Viestintäsihteeri

Lakimies