Satasoten viestintäsihteeri aloitti työssään

with Ei kommentteja

Satasote muutosorganisaatio vahvistui, kun joulun alla viestintäsihteeriksi valittu Petra O’Rourke aloitti tehtävässään 9. tammikuuta.

– Ensimmäiset työpäivät ovat olleet jännittäviä. Olen tavannut paljon uusia kasvoja ja minua on perehdytetty Satasotee sekä uuteen työympäristöön ja toimintatapoihin. Satasote vaikuttaa tähän mennessä viestinnällisesti melko haastavalta kokonaisuudelta ja työ tulee varmasti kehittämään ammattitaitoani, summaa O’Rourke tuntojaan ensimmäisten päivien jälkeen.

Ulvilasta kotoisin oleva 34-vuotias Petra O’Rourke on koulutukseltaan tradenomi sekä medianomi. Hänellä on viestinnän alan työkokemusta Porin Satamasta ja Teollisuuden Voimasta.

Viestintäsihteerin työtehtäviin kuuluvat muun muassa tiedotteiden laatiminen, viestintäkanavien päivitys ja sisällöntuotanto, valokuvaus ja videointi sekä tilaisuuksien ja tapahtumien organisointi.

Satasote-valmistelun alustana toimii Porin kaupunki, joka on myös viestintäsihteerin työnantaja. Hänen esimiehensä on Porin perusturvajohtaja, Satasoten muutosjohtaja Terttu Nordman.