Kokemusasiantuntijat mukaan lastensuojelun sijaishuollon palvelujen kilpailutuksen valmisteluun

with Ei kommentteja

Satakunnassa toteutetaan hankintamenettely, jossa haetaan lastensuojeluyksiköitä laadukkaita lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon palveluja tuottamaan. Kilpailutusasiakirjojen valmisteluun osallistuu kokemusasiantuntijoina satakuntalaisia nuoria, joilla on omakohtaisia kokemuksia lastensuojelun palveluista.

— Nuorilla on arvokasta tietoa muun muassa siitä, mitä asioita tulisi ottaa huomioon sijaishuollon ja jälkihuollon palvelujen laatua arvioitaessa erityisesti lapsen ja nuoren näkökulmasta, Porin sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Mari Levonen sanoo.

Mukaan yhteishankintaan ovat lähdössä kaikki Satakunnan alueen kunnat ja kuntayhtymät. Kilpailutuksen ajankohta on kesä 2017.