Henkilöstöinfo suorana verkkolähetyksenä kesäkuussa

with Ei kommentteja

Satakunnan sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstöinfo pidetään verkkolähetyksenä keskiviikkona 14.6. klo 13-15. Tilaisuus on suunnattu kaikille sote- ja maakuntauudistuksessa mukana olevien organisaatioiden työntekijöille, ja siinä kerrotaan valmistelun nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tilaisuuden järjestämisaikana 14.6. saatavilla oleva tieto ja aineisto perustuu lakiluonnoksiin, joihin eduskunta käsittelyssään voi vielä tehdä muutoksia.

Lähetystä voi seurata suorana Youtubessa ja lähetys jää samaan osoitteeseen katsottavaksi myöhemmin tallenteena. Katseluun ei vaadita kirjautumista, vaan tilaisuus näytetään julkisena.

Tietoa tilaisuudesta saa välittää eteenpäin ja kysymyksiä aiheeseen liityen esittää etukäteen, viimeistään 7.6. sähköisellä lomakkeella. Osaan kysymyksistä vastataan lähetyksessä. Kaikkiin kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan Satakunta2019-verkkosivulla.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii maakuntajohtaja, maakuntauudistuksen johtoryhmän puheenjohtaja Asko Aro-Heinilä. Mukana ovat myös mm. Satakunnan sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtajat Terttu Nordman, Jukka Mäkilä, Timo Vesiluoma ja muita uudistuksen vastuujohtajia.