Satasote kiinnostaa SuomiAreenan vierailijoita

with Ei kommentteja

Satasote on ollut näyttävästi esillä 10. – 14.7. SuomiAreenan Kansalaistorilla ja keskustelutilaisuuksissa. Kansalaistorin pisteellä päivittäin vaihtunut teema on houkutellut SuomiAreenan vierailijoita keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa maakuntauudistuksen tuoreimmista kuulumisista ja testaamaan taitojaan erilaisissa peleissä, testeissä ja tietovisoissa.

Satasoten pisteellä järjestettiin maanantaina hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen päivä, jossa Satasoten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ja eriarvoisuuden vähentämisen hankkeet ja toimijat esittelivät toimintaansa. Myös Satakunnan sairaanhoitopiirin selkokieliasiantuntija oli tavattavissa koko päivän ajan. Tiistaina SuomiAreenan vierailijat saivat keskustella asiantuntijoidemme kanssa mm. siitä, millaisia lapsi- ja perhepalveluita tulevaisuuden Satakuntaan olisi hyvä rakentaa. Innokkaimmat pääsivät testaamaan taitojaan myös Korona-pelissä. Keskiviikon tavoitteena oli jakaa tietoa osatyökykyisten kuntoutuksesta ja työllistymisestä sekä osallisuudesta. Torstaina puolestaan jaettiin tietoa ikääntyneiden palvelusta ja käytiin kiinnostavia keskusteluita siitä, millaisia kokemuksia ja ajatuksia SuomiAreenan vierailla on ikääntyneiden palveluista ja niiden kehittämisestä. Suuren suosion saavuttivat myös keskiviikkona ja torstaina järjestetyt puristusvoimatestit – kahdessa päivässä puristusvoimansa kävi testauttamassa lähes 1000 innokasta SuomiAreenan vierasta! Satasoten Kansalaistorin pisteellä jakoivat tietoa toiminnastaan myös Hengitysliitto, Muistiluotsi, Porin seudun diabeetikot, Suomen Kipu ry sekä Winnovan Hyvä alku Länsirannikolla -hanke.

Asiantuntijamme ovat tavattavissa Kansalaistorilla vielä tänään perjantaina klo 15 asti. Tule keskustelemaan kanssamme maakuntauudistuksen ajankohtaisista teemoista ja ota mukaasi suuren suosion saavuttanut selkokielinen Satakunta 2023 –esite!