Satasote hankkeiden terveysteknologian projektisuunnittelija on aloittanut tehtävässään

with Ei kommentteja

Satasote hankkeiden henkilöstö on saanut 18.9. alkaen joukkoonsa uutta osaamista, kun Taina Kilpeläinen aloitti hankkeiden yhteisenä terveysteknologian projektisuunnittelijana.

Kilpeläinen on peruskoulutukseltaan sairaanhoitaja (AMK). Hän on aikaisemmin työskennellyt alueellisissa järjestelmähankkeissa sekä asiakastietojärjestelmien käyttöönottoprojekteissa. Hänellä on kokemusta myös erilaisten prosessien kuvaamisesta ja läpiviennistä, järjestelmien integroinnista sekä kouluttamisesta.

− Työskentely Satasoten hankkeissa antaa mahdollisuuden hyödyntää ja yhdistää hoitoalan osaamista sekä järjestelmähankkeiden parissa hankittua projektiosaamista. Olen erittäin motivoitunut ja iloinen aloittaessani tämän uuden työn, koska sote-alueen hanketyössä on mahdollisuus olla mukana kehittämässä ja seuraamassa alalla tapahtuvaa muutosta, Kilpeläinen kertoo tunnelmistaan.

Kilpeläisen tehtäviin kuuluu hankkeiden ICT-tarpeiden kartoittaminen, mallintaminen sekä ratkaisujen löytäminen hankkeiden muiden suunnittelijoiden kanssa. Projektisuunnittelija tukee myös LAPE- ja I & O-muutosagenttien tehtävää. Maakuntauudistuksen ICT-asiantuntija toimii projektisuunnittelijan ohjaajana.