Kysy sote- ja maakuntauudistuksesta!

with Ei kommentteja

Sote- ja maakuntauudistus on suurimpia hallinnon ja toimintatapojen uudistuksia, joita Suomessa on tehty. Muutos koskettaa Suomessa satojen tuhansien ihmisten työtä ja kaikkien kansalaisten palveluita. Ammattitaitoinen henkilöstö on yksi onnistuneen muutoksen läpiviennin kulmakivistä. Muutostyön edetessä Satakunnan maakuntauudistus haluaa kuulla henkilöstön ajatuksia ja vielä avoimeksi jääneitä kysymyksiä.

Henkilöstöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä sote- ja maakuntauudistuksesta kyselylomakkeen kautta. Kysely on suunnattu kaikkien sote- ja maakuntauudistuksessa mukana olevien organisaatioiden työntekijöille. Kyselyyn vastataan anonyymisti.

Kysymyksiä voi esittää maanantaihin 16.10.2017 asti. Maakuntauudistuksen projektitoimisto käy kysymykset läpi ja toteuttaa niiden pohjalta videomateriaalia sekä tuo tietoa maakuntauudistuksen verkkosivuille www.satakunta2019.fi. Kaikkiin kysymyksiin vastataan mahdollisuuksien mukaan. Aineistojen valmistumisesta tiedotetaan erikseen.

Satakunnan maakuntauudistuksessa ovat mukana Satakuntaliitto, Satakunnan ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Satakunnan TE-toimisto, Satakunnan pelastuslaitos, Satakunnan kunnat, Vehmaan ja Honkajoen lomituspalvelut, Aluehallintovirasto, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymä ja Satakunnan sairaanhoitopiiri. Kysely on avoin kaikille näiden organisaatioiden työntekijöille.

Linkki kyselylomakkeeseen: https://my.surveypal.com/Kysy-sote-ja-maakuntauudistuksesta