SATA-LIPAKE etsii projektisuunnittelijaa

with Ei kommentteja

Satakunnan sairaanhoitopiiri etsii määräaikaista projektisuunnittelijaa maakunnalliseen SATA-LIPAKE – Liikunta ja ravitsemus osana ylipainon hallintaa ja sairauksien ennaltaehkäisyä Satakunnassa -hankkeeseen.

− Hanke on käynnistynyt keväällä 2017, mutta valitettavasti aiempi projektisuunnittelijamme suuntaa uusiin haasteisiin. Haemme hyvin käynnistynyttä työtä jatkamaan projektisuunnittelijaksi henkilöä, joka tuntee elintapaohjauksen kenttää, kuten liikunta- ja ravitsemusneuvontaa. Projektisuunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. osallistua elintapaohjauksen toimintamallien suunnitteluun, järjestää koulutuksia ja laatia tarvittavia selvityksiä. Tehtävä on haasteellinen, mutta tarjoaa näköalapaikan maakunnan HYTE-ohjaukseen, toteaa hanketoiminnan päällikkö Mari Niemi.

Työsuhde kestää enintään 31.10.2019 asti. Hanke on osa Satakunnan maakuntauudistuksen toteutusta.

Hankkeen tavoitteena on muun muassa vahvistaa erityisesti perheiden ja työikäisten ravitsemus- ja liikuntaneuvontaa osana elämän- ja elintapaohjausta, lisätä asiakkaiden motivaatiota ja valmiuksia huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja omahoidostaan, sekä ottaa käyttöön elintapaohjauksen palveluketju -toimintamalli koko Satakunnan alueella. Projektisuunnittelijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Hakemus lähetetään 24.11.2017 mennessä sähköisesti Kuntarekry – järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry.

Lisätietoja hankkeesta.

Lisätietoja antaa:

Hanketoiminnan päällikkö
Mari Niemi
etunimi.sukunimi@satshp.fi
044 707 7795