Satasoten verkkosivut avattu

with Ei kommentteja

Satasoten verkkosivut on avattu torstaina 24. maaliskuuta osoitteessa satasote.fi. Sivuilla kerrotaan uudistustyön etenemisestä.

Verkkosivuilla esitellään työryhmien tehtävät ja jäsenet. Lisäksi niille kootaan muistiot ja materiaalit kokouksista.

Myöhemmin sivuille päivittyvät myös kuntalaistilaisuuksien aikataulut. Kaikille avoimia tiedotus- ja keskustelutilaisuuksia on tarkoitus järjestää ensi syksynä sen jälkeen, kun mukana uudistuksessa olevat organisaatiot ovat tehneet päätökset toimeenpanovaiheeseen siirtymisestä.

Satasoten visuaalinen ilme saa lopullisen muotonsa kevään brändityön jälkeen.

Satasoten muutosorganisaatio tekee parhaillaan päätöksentekoa varten suunnitelmaa siitä, miten maakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut tuotetaan ja organisoidaan.

Uudistuksessa ovat mukana kaikki Satakunnan kunnat sekä Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymä, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, Satakunnan sairaanhoitopiiri ja Satakuntaliitto. Yhdessä ne ovat ilmoittaneet valmiudesta siirtyä maakunnalliseen sote-malliin jo vuoden 2018 alussa, mikäli 1.1.2019 voimaantulevaksi suunniteltu valtakunnallinen sote-lainsäädäntö jää toteutumatta.