Satasoten selvitysvaihe tuottaa paljon tietoa

with Ei kommentteja

Satasoten projektisuunnitelman laadinta etenee vauhdilla. Suunnitelmaa ja siihen nivoutuvia nykytila-analyysia, vuoteen 2025 tähtäävää alueprofiilia ja viestintäsuunnitelmaa esiteltiin johtoryhmälle tiistaina 19. huhtikuuta.

Satasoten johtoryhmän puheenjohtaja Juha Vasama toteaa selvitysvaiheen tuottavan paljon tietoa Satakunnan tilanteesta ja tiivistävän mukana olevien organisaatioiden yhteistyötä. Vasama kuvaa sitoutumista vahvaksi.

– Selvitystä tehdään tosissaan.

Johtoryhmä evästi käytännön valmistelua vetävää palvelurakennetyöryhmää. Se kävi keskustelua muun muassa sote-palveluiden yhtiöittämismallista, siirtymävaiheen järjestelyistä ja valmisteluryhmien nimeämisistä.

Johtoryhmä hyväksyy projektisuunnitelman ja nimeää valmisteluryhmät kokouksessa 3. toukokuuta. Siitä se etenee 9. toukokuuta ohjausryhmän käsiteltäväksi ja edelleen mukana olevien organisaatioiden valtuustojen päätettäväksi.