Satakunnan soten johtoryhmän puheenjohtajaksi Juha Vasama

with Ei kommentteja

Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämismallin valmistelua varten perustettu ohjausryhmä jatkoi tiistaina 16. helmikuuta koko maakunnan kattavan sote Satakunta -mallin valmistelua.

Kokous valitsi poliittisen johtoryhmän ja sen puheenjohtajaksi Juha Vasaman (kok.) Porista. Johtoryhmään kuuluu 14 jäsentä. Esityksen johtoryhmän kokoonpanosta ohjausryhmälle teki maakunnan kansanedustajapuolueiden piirijärjestöjen puheenjohtajisto.

Johtoryhmä on vastuussa Satakunnan soten valmistelusta, sitä koskevasta viestinnästä sekä rahoituksen koordinoinnista. Lisäksi sen tehtävänä on vastata muiden uudistusta valmistelevien työryhmien nimeämisestä.

Kokouksessa täydennettiin palvelurakennetyöryhmän kokoonpanoa ja siihen kuuluu 25 varsinaista jäsentä. Ryhmän puheenjohtajana toimii Terttu Nordman Porista. Palvelurakennetyöryhmän tehtävänä on laatia ehdotus johtoryhmälle Satakunnan soten valmistelusta.

Ohjausryhmä evästi valmistelun aloitusta lähipalveluiden turvaamisella sekä talouden ja palvelurakenteen kustannustason nousun hillitsemisellä.

Johtoryhmän puheenjohtaja Juha Vasama korosti valmistelussa Satakunnan yhtenäisyyttä ja ohjausryhmän puheenjohtaja Rainer Lehti (sd.) yhdessä tekemiseen sitoutumisesta.

Johtoryhmä aloittaa työskentelynsä 22. helmikuuta. Ohjausryhmä kokoontuu seuraavaksi Huittisissa 14. maaliskuuta.

 

Aiheeseen liittyvää materiaalia:

Satakunnan soten ohjausryhmä

Satakunnan soten johtoryhmä

Satakunnan soten palvelurakennetyöryhmä