Ehdotus Sote Satakunnan valmistelusta valmistuu huhtikuussa

with Ei kommentteja

Esitystä Sote Satakunnan valmistelun etenemisestä odotetaan alkuvuodesta. Palvelurakennetyöryhmän on määrä luovuttaa ehdotuksensa johtoryhmälle huhtikuussa. Ehdotuksen tavoitteena on määritellä, miten ja missä aikataulussa Sote Satakuntaa viedään maakunnassa eteenpäin.

Sote-valmistelun pohjaksi sorvataan kevään aikana tavoitteisto ja projektisuunnitelma. Ne pitävät sisällään muun muassa nykytila-analyysin, lähipalvelumäärittelyt, hyvinvoinnin järjestämissuunnitelman, vuoteen 2025 tähtäävän alueprofiili sekä hallitusohjelman kärkihankkeiden etenemisen valmistelun.

Palvelurakennetyöryhmä ja johtoryhmä olivat koolla yhteisessä istunnossa 1. maaliskuuta. Ryhmien seuraava yhteistapaaminen on 3. toukokuuta. Silloin nimetään muun muassa palvelurakennetyöryhmän alaiset valmisteluryhmät.

Palvelurakennetyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran 10. maaliskuuta ja johtoryhmä 14. maaliskuuta.