Sote-palvelurakennetyöryhmän valmisteluryhmät nimettiin

with Ei kommentteja

Torstaina 10. maaliskuuta palvelurakennetyöryhmän kokouksella jatkuneessa Satakunnan sosiaali- ja terveysuudistuksessa on asetettu valmisteluryhmät palvelurakennetyöryhmälle osoitettuja tehtäviä valmistelemaan.

Palvelurakennetyöryhmän on määrä laatia ehdotus Sata-Soten valmistelun etenemisestä. Se jättää projektisuunnitelmaesityksen johtoryhmälle 17. toukokuuta olevaan kokoukseen. Projektisuunnitelman valmisteluryhmään kuuluvat Porin Terttu Nordman, Rauman Marja-Leena Alho sekä Satakunnan sairaanhoitopiirin Ermo Haavisto ja Mari Niemi.

Muut valmisteluryhmät vastaavat nykytila-analyysista, vuoteen 2025 tähtäävän alueprofiilin valmistelusta, sote-kustannusten vertailusta, lähipalveluiden määrittelystä sekä hyvinvoinninjärjestämissuunnitelman ja viestintäsuunnitelman laadinnasta. Lisäksi osana selvitystyötä käydään läpi Satakunnan alueen sote-luottamusmiesorganisaatiot ja järjestötoimijat.

Mukana kussakin valmisteluryhmässä on 2-8 edustajaa ja ne koostuvat palvelurakennetyöryhmään nimetyistä edustajista. Sata-Soten johtoryhmä nimeää varsinaiset työryhmät kokouksessaan 3. toukokuuta.

Palvelurakennetyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran Porissa 23. maaliskuuta. Ohjausryhmän kokous on 14. maaliskuuta Huittisissa.

Sata-Soten valmistelussa ovat mukana kaikki Satakunnan kunnat sekä Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymä, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, Satakunnan sairaanhoitopiiri ja Satakuntaliitto. Uudistuksen alustana toimii Porin kaupunki.